Výrobky

Krejčovská panna nastavitelná je efektivním nástrojem


Figurína, která je dokonalým řešením pro návrháře, salony, výrobce oděvů či pro domácí šití. Díky variabilitě nastavení, je tak zcela univerzálním nástrojem pro navrhování a šití dámských oděvů.

Krejčovské figuríny a busty jsou vhodné pro návrhářské dílny i pro každou domácnost. Jsou k dostání v několika variantách za přijatelnou cenu. Dělí se dle typu, tj. krejčovské, vyšívací a panny k aranžování. Dále dle druhu, tj. dětská, dámská a pánská a dále na základě velikosti.
krejčovská panna nastavitelná.jpg
Šití coby efektivní hobby

I když dnes je vše snadno dostupné, což platí také ohledně oděvů. Pořídit oblečení lze velmi jednoduše. Pravdou však je, že ne vždy se jedná o kvalitní či levný módní kousek. Pokud už si vyberete, co se vám líbí a je i cenově dostupné, naopak nevýhodou může být, že se jedná o sériovou výrobu, tudíž potkáte pravděpodobně více osob ve stejném oblečení.

Pokud se pustíte do šití, budete disponovat zcela originálmími kousky. Vše bude rovněž dle vaší představy. Však šití i pletení nemá jen status pouhého koníčku, ale neustále vzbuzuje i otázky ohledně ekonomické povahy. Výsledkem je výrobek mající pro vás emoční a zároveň i vyčíslitelnou hodnotu.
krejčovská panna a metr.jpg

Figurína coby dokonalé řešení

V nabídce sortimentu nechybí krejčovská panna nastavitelná, která nabízí široké možnosti v rámci použití. Je tak zcela všestranným nástrojem. Figurína je vyrobena na základě nejvyššího evropského standardu kvality. Je garancí celkové spokojenost v rámci dlouhodobého a bezporuchového použití.

Krejčovská panna nastavitelná je vyrobena z hodnotného plastu. Vnější část je potažena elastickou textilií. Mezi plastem a uvedenou textilií je tenká molitanová výztuž. Je tak možné velmi snadné zapichování špendlíků do figuríny.
jehla a nitě.png

Velikost se reguluje prostřednictvím vstupních koleček, na kterých jsou uvedeny dané rozměry. Snadným pootočením kolečka je reálné měnit v jistých partiích rozměry. Figuríny jsou vhodné i pro domácí využití.

Back To Top